(iOS) Countries of the World - Quiz Game and Learning apgaudinėja daugiau visų
Mar 9, 2022 7:35:42 GMT -4
Post by greeninhreranad on Mar 9, 2022 7:35:42 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Countries of the World - Quiz Game and Learning ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Countries of the World - Quiz Game and Learning IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau visų ▞▞▞
▞▞▞ Countries of the World - Quiz Game and Learning 2022 version ▞▞▞
Gera programėlė
Labai naudinga programėlė
Tai tikrai gerai, jūs turite atsisiųsti
man tai patinka
Mianmaras d0es n0t net įtrauktas...p00r
Ieškau tokios programėlės ir paieška čia baigėsi.. Ši programėlė yra būtent tai, ko norėjau. Ačiū 😄
Klaidinanti ir pasenusi informacija
Countries of the World - Quiz Game and Learning Pendidikan uiqg
Reikia prieigos prie telefono be jokios priežasties. Venkite to.
Countries of the World - Quiz Game and Learning Švietimas myb
Kodėl negaliu jo įdiegti tinkamame telefone?
Puiki programa, skirta mokytis pasaulio vėliavų. Labai rekomenduojama.
Countries of the World - Quiz Game and Learning Utbildning ztef
Puiki programa norint sužinoti trumpas maždaug šalis
Puikus darbas.. bet būčiau palankesnis, jei pridėtumėte žemynų ir šalių eskizus
Puiki programėlė
Versti mane vertinti programą yra manipuliuojama, tačiau ši programa tai daro. Maždaug po 5 minučių man buvo parodytas ekranas, kuriame buvo prašoma pateikti atsiliepimą. Tai neleido man tęsti, kol neįvertinau. Vargu ar 5 minutės yra pakankamai ilgas laikas vertinimui, todėl priverstinis rezultatas yra 1 žvaigždutė.
Tai tikrai labai naudinga
Gera programėlė.
Tai mėgstamiausias mano sūnaus ir jo draugų žaidimas
Manau, kad jam tereikia integruoto žemėlapio ir šalies GMT
Geras ar ne Kosovas yra šalis nuo 2008 m
Atsisiuntus kelias dienas žemėlapis dingsta....prašau pataisyti
Babli badmash hai
Reikalinga valiutos viktorina, kad ji taptų viena geriausių informacijos ir pramogų programų.
programa yra labai informatyvi. peržiūros gaviklio ekranas yra patrauklus. Laukiam atnaujinimo ..............................
Atnaujinkite ir valiutos viktoriną
P.S. Šri Lankos sostinė yra Sri Jayawardenepura Kotte dabar taip maloniai pakeiskite tai
Per lengva padaryti to neįmanoma.
Puiki programėlė
Tai labai padeda viktorinos tipo konkursuose. Laikykis.
Viskas gana gražu, bet yra keletas klaidų, pavyzdžiui, Šri Lankos sostinė.
(; (: Niekada nenoriu ištrinti šio elemento! Dėkojame, kad jį sukūrėte! ("(''(:; (,,,-(-(€£¥¥¥£₩₩!)
Turi beveik kiekvienos pasaulio apskrities vėliavą. Įskaitant Makedoniją, kuri yra ne tik Graikijos regionas, bet ir visiškai pripažintos respublikinės valstybės, kuri atsirado iš buvusios Jugoslavijos, pavadinimas. Kadangi tarp šios šalies ir Graikijos kyla ginčas dėl jos pavadinimo, JT ir ES ji oficialiai vadinama Buvusiąja Jugoslavijos Respublika Makedonija. Visiems, kurie nesusiję su ginču, priimtina Makedonijos Respublika arba tiesiog Makedonija.
Ši neprisijungusi programa suteikia pagrindinę informaciją, pvz., 195 šalių sostinę, plotą, gyventojų skaičių ir kt. Du kartus patikrinau kelių šalių duomenis ir jie yra patikimi. Tačiau jame yra problemų. Visų pirma, trūksta kelių šalių, tokių kaip Grenlandija. Kaip jau minėjau anksčiau, tai programa neprisijungus. Galime skaityti duomenis ir matyti Google žemėlapį net neprisijungę. Tačiau programa neatsisiunčia žemėlapio diegimo metu ir neprašo pirmą kartą. Jis bus atsisiųstas vėliau, kai vartotojas spustelėja žemėlapį ir bus prisijungęs.
Vryyyyy Naudingallllllll
Izraelio sostinė klysta, sakoma Tel Avive, kai ji turėtų būti Jeruzalė
Tai tikrai nuostabus
Pateikite pasaulio žemėlapį, kad būtų galima tiksliai nustatyti šalis
Chrisui T. diskutuojančiam, ar Makedonija buvo šalis... Iš pradžių ji buvo buvusios Jugoslavijos dalis ir taip, dabar ji yra šalis po to, kai 1991 m. viskas pateko į pietus. Taip pat Kosovas, Serbija, Kroatija, Bosnija ir Hercegovina, Juodkalnija , ir Slovėnija.
Labai informatyvu. Puiku
Puiki programėlė! Jokių skelbimų. Pridėkite žaidimo režimą valiutoms
Angelo and Deemon Dobrodružné yses
Ši programa tikrai padeda greitai prisiminti sostines, valiutą, žemėlapius ir kt.
Man patiko
Noriu nustatyti kalbą
Myliu! O dabar kai kurios naujos kategorijos, pvz., nacionaliniai patiekalai, nacionalinės vėliavos, lyderiai ir kt.
Aš tikrai myliu šį žaidimą ir žinau
Bol
Gerai
5/10
Puiki programa apskritai, bet Izraelio sostinė NE Tel Avivas, Palestina nėra šalis ir Jeruzalė tikrai nėra Palestinos sostinė.
Countries of the World - Quiz Game and Learning Švietimas hafh
Sąsajos atnaujinimai yra švarūs ir funkcionalūs. Kūrėjas rimtai žiūri į atsiliepimus ir veikia pagal jį. Nieko blogo pasakyti!
Negaliu patikėti, kad sumaišei Austriją ir Australiją. Pirmajame žaidime / sostinėse vietoj Australijos ir Okeanijos parašėte „Austrija ir Okeanija“. Yra daug daugiau gedimų, bet šis yra didžiulis.