Post by greeninhreranad on Mar 9, 2022 7:38:40 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више кристала ▞▞▞
▞▞▞ 1945 Air Force: Airplane games 2022 version ▞▞▞
Дало би 5, али је потребно 5 минута за учитавање. Омиљена игра
Heroes of Destiny: Fantasy RPG, raids every week Action rqzu
Уживам у игри и њихова корисничка служба је добра и одговорна. Недавно сам сазнао да могу да играм игру и ван мреже што је одлично!
Патриотски, и забаван, али заузима пуно простора
Умерена забава је била. Нисам се дуго играо, али је за сада добро Мст...
Није могуће отворити апликацију јер показује да постоји ажурирање у апликацији, али у Плаисторе-у није тамо. Молимо вас да решите проблем
Генерално, уживам у игри, али сада имам проблем. Имам најновије ажурирање, али када идем да играм, стално ми говори да ажурирам. Тако да је у овом тренутку бескорисно. Не користим Фацебоок тако да ми ваша Фацебоок страница неће помоћи.
Топ је игрица 👍👍👍
ок игрица за разбибригу,није пуно захтева али тражи пажњу и усреређеност
Помози помози помози.Изгубио сам све своје авионе, пријавите се на други уређај. Зашто сада. Помоћ
Супер фантастична игра, без заостајања, чак ради и на јефтиним уређајима. Супер игра. 👍
Апликација која активира камеру,ста снима,спијунира.треба ићи на црну листу Оцена је 0
После неких великих фкупова, коначно су поправили већину ствари, воле нове копилоте. Упаривање у дивизијама је и даље покварено, а цене слот машина су увреда за човечанство, исто као и шансе за победу (барем учините да чешће пада или дајте више новчића из различитих активности у игри). Поправи их и онда ће бити 5*.
Заиста недостаје на много начина. Чини се да апликација више не жели да ради, стално говори да треба да се ажурира, али нема ажурирања. досадно
веома кооперативна игра, али дајмо 2 поена на почетку игре
Која глупост, бановали ме јер ми је њихов систем дао више поена него уобичајено. Само да се насмијеш.
Лажљивци! Нисам добио бесплатне драгуље инсталирањем игара са листе. Затим листа нестаје након што инсталирате игре. Дефинитивно су ме преварили у времену. Избришите одмах!
Потребно је много времена само да се добије 1 ствар, а цене су превисоке, некако се плаћа за победу
Лако сам се заглавио на нивоу 137 јер је последњи шеф одлетео након што сам га победио, остављајући рунду у бескрајном стању. Исправите ову грешку.
Тако забавно и заиста занимљиво.. Заиста волим игру
Шефови су глупи, убацују вас превише. Набавити авионски материјал за надоградњу вашег авиона је у реду, али ако га потрошите на други авион покушавајући да га доведете на исти ниво, више нећете моћи да подигнете ниво главног авиона и бићете испод нивоа. Неки авиони морају бити откључани кроз догађаје што је глупо јер да бисте добили ниво 2 од 3, мораћете да га откључате. Мултиплаиер је такође глуп због чињенице да не можете играти више од пет пута. Ова игра има много више проблема
Искрено, одлична игра док не дођете до нивоа 30, а шеф је непобедив осим ако не зарадите прави новац. Што нећу учинити. Решите проблем и добићете бољу оцену. Али нема разлога да мој авион са две звезде не може уништити ову ствар.Осим тога што пуца изузетно брзо и не можете избећи све објекте. Чак су користиле обе способности и биле су бескорисне против тога. Мислим да треба да радиш овог шефа као што си урадио брод. Један по један део. Поправите или ћу деинсталирати
У реду.
Као и свака игрица, концепција иста узети новац играчима. Једите говна идиоти. Од мене можете добити само к...ц!!!
Опет Данас, 18. јануара, отворио сам игру и открио да је узето 500 драгуља?? За шта нисам ништа купио !!! Молимо замените јер је драгуље тешко добити у најбољем тренутку. Никада не могу да нађем начин да вас контактирам, користим вашу е-пошту, али увек се враћа !!! Нема такве адресе.
Подсетник на нека лепа времена
Забавна игра коју заиста не морате да платите да бисте је играли. И можете да играте ван мреже!Риједак драгуљ ових дана. ЕДИТ: Морам да ажурирам своју претходну рецензију. Више не можете да играте ову игру ван мреже. Каква срамота.
Забавна игра, али ви момци сада имате проблем са додавањем, дробилом лоптица. То је додатак који се може играти, али се не отвара и приморани сте да затворите игру и поново покренете пре него што погледате било које друге додатке. Поправите ово или уклоните додатак, веома је досадно. Хвала вам
Моја контрола се заглавила на средини нивоа што доводи до тога да будем патка која седи и умрем. Али игра ми се допала јер нам је дала избор да гледамо рекламе уместо да терамо да гледамо после сваког нивоа. Дајем 3 звездице за то... Иначе бих дао 1 звездицу
Нисам могао да играм бомбардовање, стеалтх, заштиту и напад цео дан јер се није ресетовао, да ли неко уопште чита критике. Како мислите да одржавате 85% заштите хеликоптера када је већ погођен пре него што вас убаце, морате много тога да покушате да одржите корак у овој игри. Управо сам проверио првих 100 позиција на Теир 1 турниру и погодите шта свако од њих има ВИП статус, ова игра је усмерена на свакога ко је спреман да плати.
Одлична игра. Коначно схватам како да унапредим оружје и борбене авионе. Ако од мене тражи да надоградим. Ако надоградим, да ли ћу изгубити све своје акумулиране дијаманте и новчиће и достигнућа?
Враћа у детињство...
1945 Air Force: Airplane games Аркадни ybxp
1945 Air Force: Airplane games Παιχνίδια arcade yqo
Ову игру играм више од две године и била је забавна, напредак је био стваран.Међутим, пре око ½ године програмер игре је почео да уводи ажурирања која су драматично све поскупела, па чак и све ваше тренутне авионе и опрему довели до каменог доба. У мојој књизи ово је крађа ако је неко платио напредак и надоградњу снаге, а сада су избрисани. Има доста љутих људи на форумима у вези са овим и могу да их разумем. Дакле, реч о савету; избегавајте овог токсичног програмера игара или барем двапут размислите да ли уложите новац.
1945 Air Force: Airplane games Arkaadmängud txvj
молим вас помозите. Куповина се не приказује !! Купио сам плаве звезде догађаја (не дијаманте), да добијем крила. Плаћено 9,99 евра. Видим на банковном рачуну, платио сам пре 8 сати. Још увек нема куповине у игри! Платио сам, али не добијам оно што сам купио! Догађај је завршен сутра. Потребна нам је опција помоћи/подршке у игри.
Свиђа ми се игра и како она постаје све изазовнија како идете. Заједно са потребом да надоградите своје авионе за марш. Али наишао сам на проблем и када сам отворио игру раније данас нисам имао авионе у свом арсеналу. Деинсталирао сам га и поново инсталирао, али сам га затворио и када сам поново отишао да играм убрзо касније поново нисам имао авион. Помоћ......
Толико огласа и покушај надоградње одузима вам остатак живота или новца. Није добро структурирана игра.
врхунска игра
Прилично кул игра када те не пљачка на слепо. Брига о купцима је ужасна, једноставно вас игноришу!
Игра је лепа, али се с времена на време замрзне. Врло често пише да нема везе док имам веома добру ВиФи мрежу и 4г као резервну копију
Имам ову игру већ неко време.. Повезана је са мојим Гоогле налогом и почетни пакет који је већ купљен не појављује се на мом профилу. Чак ми каже када покушам да га купим да већ поседујем овај артикал.. Ако се ово може решити, био бих вам захвалан.. Хвала унапред..