Post by greeninhreranad on Mar 9, 2022 7:41:39 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Justice: Galaxy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Justice: Galaxy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Space Justice: Galaxy Wars 2022 version ▞▞▞
Mäng on hea, kuid graafika taustal ja laevadel on mitu korda segunenud nii ennast kui ka vaenlasi raske leida.
Mäng on ülilõbus ja te ei pea kunagi midagi ostma, välja arvatud juhul, kui olete lihtsalt kannatamatu. Oleks 5 tärni, kui saaksite oma sõprade nimekirjas olevate sõpradega mängida. Mängus öeldakse isegi: "Kas teil on raske? kutsuge sõber", kuid kõik, mida saate teha, on juhuslik kosjasobitamine.
siiani lõbus, kuid koostöörežiimis jääb see maha
Siiani naudin seda väga. Bullet h*ell shooters on olnud minu uusim kinnisidee nendel päevadel, kuid enamik neist on üle ujutatud p2w mehaanikaga, kuid ma loodan, et seda ei taba sama saatus.
Alates viimasest värskendusest pean ütlema, et see on pettumus. Tundub, et see mäng on peaaegu muutunud D3 oksjonimajaks ... neile, kes pole tuttavad, pole see hea. See, mis oli hea mäng, on muutunud talupõrguks.Justkui poleks 70. tasemest kõrgemale tõusmine juba piisavalt valus, kuna on naeruväärsed mitme laeva uuendamise nõuded, ei võimalda uusim värskendus nüüd isegi valida, milliseid esemeid koguda, jättes need puhta juhuse hooleks... palun parandage see! Hinnang muudeti 5-lt 2-le.
"Sel põhjusel olen väljas" Mirco tehingud on nüüd suured tehingud. 60 dollarit ühe laeva ühe taseme tõstmiseks!!!! Eile oli see 0–15 dollarit. Põrgu, ei! Kas kulutada $ ühele üksuse versiooniuuendusele mobiilimängus või osta terve AAA mäng (BorderLands3)? Hmm. SJ, kui teie arv langeb "mikrotehingutega" 400% võrra, kaotate veelgi rohkem mängijaid.
Mäng on lõbus, graafika ja muusika poolest võib olla parem kui Hawk squad. Kuid ma ei soovitaks seda mängu, eriti kuna teil on vaja palju mikrotehinguid, et kaitsta oma kulda teiste PvP-mängijate poolt varastamise eest, ja kui prooviksite tagasi lüüa, on suur tõenäosus, et teisel mängijal on raha eest tasutud kaitsemehhanismid. nuke teid sekunditega ja keegi ei taha ega oska piisavalt aidata.
Suurepärane "kuulipõrgu" tulistamismäng, palju sisu ja koostöörežiim! Mäng tasub kindlasti vaatamist
Suurepärane mäng ja suurepärane visuaal. Lihtsuses üsna raske (peab olema vanadus), kuid kindlasti soovitatav, kui teile meeldivad vana kooli 2D laskurid.
Tore mäng. Aga siis... peaaegu otsene koopia olemasolevast mängust, Hawk. Mind üldiselt selline asi ei häiriks, AGA lennukid, need on ka väga sarnased. Ootan sellelt mängult täiesti teistsuguseid/uusi lennukeid, aga tegelikult pole midagi uut, kui oled teist mängu varem mänginud (lasereid, rakette jne). Samuti ajab 3D-graafika mind mõnikord segadusse, sest see põhjustab viivitust.
suurepärane graafika! palju avamist ja uuendamist. armastan mängu mitme mängijaga aspekte.
Space Justice: Galaxy Wars આર્કેડ mlfy
Nautige seda mängu väga. Kuid mida iganes sa oma teise mänguga tegid, ära tee seda selle mänguga. VIP ei tohiks liiga kaugele minna. Palun ärge muutke seda rahakoopiaks.
hea mäng, välja arvatud asjad, mida vajate mängus edasiliikumiseks, pole üldse kaitstud. mis tähendab, et 8-tunnise magamise käigus jõuate 24 tuhandelt nullini, et kogu töö, mida tegite, on asjata. Kui te selle üles ehitate, kasutage seda kohe, ma ei näe kuidagi, et ilma võidu eest maksmata. mida enamikul eraisikutel on raskem teha. mäng peaks olema meelelahutus, mitte elu. kõige arenenumad unustavad selle
Kena mäng, kuid täielikult muudetud "maksa ettemaksuks", mis tahes viise, kuidas hankida ressursse, mis on vajalikud tasemete uuendamiseks ja edasiliikumiseks, on raskendatud, et sundida kasutajaid maksma.Lihtne upgrade maksab aga McDonaldsis rohkem kui toit neljale inimesele, nii et ma ei tea, kes nii palju maksab. Suvel on mõttetu seda mängima hakata
Mängu ajal on drooni võimete kasutamise ja võimsuse suurendamise vahel pikk viivitus. Vasakpoolses alumises nurgas olevad nupud muutuvad pärast ühele vajutamist halliks. On kiire tempoga etappe, mis vajavad viivitamatut järjestikuste võimsuste suurendamist ja mäng ei võimalda meil just seda teha. Palun paranda.
millal me saame uue uuendatud versiooni uute peatükkidega???
Kas on võimalik maksta paar naela, et nii palju reklaame enam ei kuvataks? Odavam on osta meist 2 viimast kui selle mängu läbimine.
See OLI minu jaoks eelviimane tulistamine. Sellel oli kõik, mida ma otsisin, ja mitte midagi, mida ma ei otsinud. Kuid alates 2019. aastast on lootboxi-keskne varustus, jahvatusprotsess ja PVP võitmiseks maksmine teinud sellest järjekordse vaalapüügi mobiilimängu. RIP Space Justice. Ma panin sulle raha ja sa raiskasid selle ära.
Üldiselt on mäng üsna lõbus ja väljakutseid esitav (selle mängustiiliga, mida arendaja on juba näidanud), ehitage kaitse- ja kaitsekatsetusi, uuendage laevu, droone ning oskuste ja raske harjutamisega saate vaenlaste lainetest üle, kuid enamasti. numbrid" ilmuvad kõikjal, mida rohkem mängite, seda rohkem "numbreid" näete, ja nad käsivad teil kulutada, noh, võite raisata aega, kuid ärge raisake raha.
Ma tahan rohkem versiooniuuendusi rohkem vaenlast iga missioon on liiga igav, sest see on lühike mäng. muuta see igas raskuses piisavalt raskeks või igas raskuses pikaks. aitäh, mulle meeldib su mäng, aga tee see piisavalt raskeks xD mulle meeldib see mäng
mõnel reklaamil pole X-i ja sama reklaami vaatamiseks ja uuesti aja raiskamiseks peate mängu taaskäivitama...
lõbus Mulle meeldib, kuidas u saab valida, mida teha missiooni soolo või co-op pluss see meenutab mulle vana kooli mänge ma kasutan mängida 30 aastat tagasi
Piiratud sisu, pawmywalled, maksa PVP võitmiseks. ei saa häirida.
Mänguga on kõik korras, kuid suurema osa mängust peate mängu mängimiseks midagi ostma. Mõnel juhul võib taseme tõstmine olla raske, kuna see ei ütle teile palju, kuidas järgmisele tasemele jõuda.
Kui teil on palju raha, on see teie mäng, kuid selles mängus edasiliikumiseks peate kulutama palju (ja ma mõtlen TERVE PALJU!). Mul pole midagi selle vastu, et ettevõte teenib õiglast/ausat kasumit. Kuid see mäng on loodud nii, et kui soovite ausat võimalust edasi areneda, peate ostma väga kalleid kalliskive/kaarte/laevu. Olenemata sellest, mida ettevõte ütleb, TE EI SAA EDENDADA REALISE MÄÄRUSEGA, ILMA OLEKS SUNNITUD MAKSMA ÜLEMATUD $$$. Mäng on ka väga ebastabiilne ja jookseb pidevalt kokku.
RACE: Rocket Arena Car Extreme Racen mvzf
Suurepärane graafika, kuid väga elementaarne
Kohutav. HAWK ON PALJU PAREM
Kunagi meeldis mulle see mäng, kuid viimastel kuudel. Muudatused näitavad, et arendajad otsivad nüüd rahateenimise viise. Ma ei saa valida kaarte, mida mul on vaja osta, ja need, mida vajan, ei tule kunagi juhusliku 5 võimaluse korral. Nii et ma lõpetasin. Muudetud 5 tärnilt 3-le
Tõeline probleem on tärnide täiendamine ja premeerimine, et ületada järgmine etapp. Järgmisesse etappi jõudmiseks pean kõiki oma kosmoselaevu uuendama. Miks? Ma ei taha neid kõiki uuendada, sest ma ei vaja neid kõiki. Lisaks võtab kaartide ja teemantide kogumine nende uuendamiseks palju aega. Nii et olete sunnitud raha kulutama. Kas see on väärt? Ei..!! Arendajad, peate looma majandussüsteemi, mis paneb mängijad teie toodet nautima ja teie toote eest maksma. Ärge kiirustage raha teenima, vaid olge kannatlik.
Suurepärane mäng...pagana kallis, et seda nautida. Ja kõigi lennukite kättesaamine võtab igaviku, minu oma on juba nädalaid öelnud "varsti tulemas"!
Taaskord sama probleem, mis HAWK-iga. Juhtnupud on rikutud. Mu laev ei liigu, kui liigutan oma sõrme. Ja teiste mängudega mul seda probleemi pole. Häbi, sest see muudab selle mängimatuks
Space Justice: Galaxy Wars Arkādes spēles lihb
Lahedad uudised! Saate osta esmaklassilist valuutat mänguvaluutas! Et sa saad ainult co op. Üritan teha ühe oma laeva teir 3 suuruseks. See maksab 300 lisatasu valuutat. 12 "bropunkti" eduka koostöömissiooni kohta. 20 esmaklassilist valuutat maksab 88 bro punkti. nii et... 300÷20=15 korda peate ostma esmaklassilist valuutat.15×88=1320, et leida kokku vajalikke bronnipunkte. siis võtke see ja 1320÷12, et saada kokku 110 EDUKALT COOP MATŠU, ET SAADA 1 LAEV TEIR 2-LT TEIR 3-sse! see mäng on ahne.
Kulutasin vasakul platvormil 1200 kalliskivi ja see ütleb mulle, et sain uue generaatori ja tundub, et see avab 3. platvormi. Aga ei mingit 3. generaatorit ega 3. platvormi. Proovisin seda 4 korda ja mul on väljas 1200 kalliskivi ja pole platvormi ega generaatorit. See näitab platvormi piiratud ajaks lukustuse avamise hinda 3,99. Aeg on möödas, nii et maksin selle eest kalliskivides. Kus on minu kolmas generaator ja platvorm? Mäng töötab laitmatult. Kas see on mängu ainus viga või lihtsalt valereklaam? 1200 kalliskivi = peaaegu 15 dollarit. 1 tärn
Varem said mängijad mängupoodidest osta täpselt seda, mida nad soovisid, kuid nad muutsid selle loteriisüsteemiks, kus teil pole kontrolli selle üle, mida poest ostes saate. Tagajärjeks on see, et "tasuta mängitavatel" mängijatel kulub veelgi rohkem aega ja ressursse, et koguda vajalikke ressursse oma lennukite ja robotite uuendamiseks. Kui soovite, et mängijad "mängimise eest maksaksid", ärge tehke reklaamidega tasuta mängu ja seejärel meelitage inimesi ressursside eest maksma. Ahned arendajad.
Space Justice: Galaxy Wars આર્કેડ mlfy
Tulin sellesse mängu madalate ootustega. sa p2p ja mis mitte, kuid see on tegelikult lõbus mäng kahe mängija režiimiga raskemate ülesannete jaoks. suurepärane mäng.
See mäng on võidu eest tasuline. Samuti on peaaegu võimatu liikuda järgmisele peatükile või tasemetele ilma millegi eest maksmata. See on ka kallis. Tõsiselt, see on naeruväärne. Isegi kui proovite oma laeva taset tõsta, on see kallis. Päris raha või mitte. VÄLTI SEDA MÄNGU. Ma ei saa seda piisavalt öelda. VÄLTIGE SEDA MÄNGU seni, kuni nad hindu langetavad või edasiliikumist lihtsamaks muudavad. Laeva taseme tõstmine on kallis. Millegi tasandamine on kallis. Tasemel mängimine EI maksa piisavalt oma laeva taseme tõstmiseks.
Ma ei saa Google Play konto kaudu sisse logida. Ja mis veelgi hullem, ma ei saa isegi ühtegi mängu eset/pakkumist osta. Halvasti testitud rakendus....
Annan sellele 3 tärni, sest selle mängu tegijad tahavad, et te kulutaksite raha, et saaksite edasi liikuda. Kõrgematele etappidele jõudes on mäng nii raske edasi liikuda, et peate lennukite täiustamiseks raha kulutama. Mis pole liiga tark, sest inimesed lõpetavad mängimise.
Super sõltuvust tekitav!!!! Mulle meeldib ka see, et tegemist on kahe mängijaga, nii et saate oma sõpradega mängida, mitte lihtsalt üksteisele asju kinkida.
4. versiooni uuendus rikkus selle mängu lihtsalt ära. Mul oli hea meel mängida ja edasi areneda. isegi kulutades natuke raha siia-sinna. loot drop boxes selle asemel, et valida, mida ma tahtsin, lõpetas minu seotuse. häbi, sest mulle oli see siiani väga meeldinud. Kui nad ahnust leevendavad, siis ma soovitaksin seda, nüüd pean ma sellele kindlalt tüürima.
Hawki laisk re-skin. Isegi vaenlase rünnakumustrid on identsed
See on suurepärase välimusega mäng, kuid mängija edenemist piirab tugevalt esmaklassiline valuuta.
Mängin kosmoseõiglust väga sageli ja olen kogunud üsna palju krediiti (münti), nüüd ei näe ma sellel mingit mõtet. Mul on veel laev ja droone uuendada, kuid see....... Minu mõte, poes peaks olema jaotis krediidi (mündi) kasutamiseks kristalli, droonikogemuse ja verduimi saamiseks. Torni saamiseks on ainult üks viis põhilisest ja mulle ei meeldi see ruleti (hasartmängu) viis.
Kahjuks vaid reskin nende teise lennuki kuulipõrgu mängust. Varad uuesti kasutatud, helid taaskasutatud, pay-to-win mudel taaskasutatud.
Pettunud. Nägin selle mängu reklaami, mis muutis selle 3D-shooti sarnaseks. Laaditi alla ja mängiti paar taset. On selge, et see pole nii. Headaega.
1 tärn, sest iha värskendus ütleb: "Tuuma arenguks vajalike tähtede arv on enamikul tasemetel vähenenud". Tegelikkuses tõusis. Põhitasemele 9 jõudmiseks vajate nüüd 51 tärni 48-st. Ka edasiminek on tasulise seina taga, mitte ainult ei vaja laeva uuendamiseks kalliskive, vaid kui te ei uuenda kõiki laevu, pole edenemiseks piisavalt tähti. Lõpetasin 79. taseme ja ma ei saa mängida 80. taset, kuna tähti pole piisavalt. Pean uuendama veel 2 laeva, mida ma ei pea, et edasi liikuda.
Parandada tuleb palju vigu, nt.pärast iga etapi läbimist lisaheli saamine, kuigi mäng on olnud ajakohane, peab arendaja rohkem keskenduma vabade kosmoselaevade ja droonikastide ajastustele, kuna juba rohkem mängijaid on mängu jäänud, seda on tiivamehe otsimise ajal hõlpsasti näha ja arendaja peaks mängijate arvu suurendamiseks raha teenima, sest praegu on see väärt vaid 2 tärni, kuna arendaja on rahale suunatud ja ilma maksmata ei saa me selles mängus ellu jääda
Ülevaate värskendus: edusamme ei sünkroonita õigesti, välja arvatud juhul, kui ma mängu sunniviisiliselt peatan, vahemälu ja mänguandmeid ei tühjenda. Vana ülevaade: alguses tundub hea olevat, kuid pärast mõningast edusamme, et teisi võita või areneda, peate mänguasjade eest maksma sularahas, praegu on Hawk parem valik
Hiljutised värskendused muudavad mängu veelgi raskemaks. Kõiki lennukeid närveerides lihvides nii palju platvorme ja kaitsemehhanisme. Nüüd on liiga palju p2p-d, muidu te ei tee dmg-d ja ei saa edeneda. Vajab täiustusi. Pärast kõigi vaenlaste alistamist on ikka veel selliseid vigu, nagu olete lõpmatustsükli etapis kinni jäänud, kuid mängud jätkuvad... Graafika on hea, kuid seda ei soovitata mängida keskklassi telefonidel, sest läheb nii kuumaks...... Liiga palju tarbetuid närve.Mäng on nii raske.Pigem raha, mitte kogukonna pärast.....
Olen mängu nautinud. aga ma arvan, et nad peavad lisama võimaluse, et laev järgiks teid sõrmega täpselt ekraanil, kus see on, või lihtsalt jälgida, kuidas see liigub, olenemata sellest, kus see on. praegu teeb see viimast, kuid see variant oleks ideaalne, kuna mul on raske jälgida laeva näpunäidet, kui kraam ventilaatorisse jõuab. 5 tärni, kui nad selle valiku lisavad.