Post by greeninhreranad on Mar 9, 2022 7:56:38 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Girls Makeup | Dress Up Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Girls Makeup | Dress Up Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ təcrübə ▞▞▞
▞▞▞ Girls Makeup | Dress Up Games 2022 version ▞▞▞
Bu oyunun pis tərəfi super oyun olmasından başqa reklamların çox olmasıdır
E-poçtunuzu yaxşı tapmaq üçün CV-nin əlavəsini görə bilərsiniz
Super geyinmə və makiyaj
Mən oyunu sevirəm, amma ona üç Ulduz verdim, çünki bəzi gözəl paltarlar bağlanıb
Bu yaxşı və gözəl oyundur. Mənim bundan xoşum gəlir .Oynamaq çox əyləncəlidir
Çox çətin oyun.........
Bu oyun əyləncəlidir
İki ulduz verəcəm çünki çox reklam var amma bu oyunu bəyənirəm reklamları silməyinizi arzu edirəm☹
Yaxşıdır..amma reklamlar zəhlətökəndir
Mən bu oyuna çox aşiqəm, pulsuz bir şey əldə etməyincə reklamların olmamasını sevirəm!!! Bu, qarşılaşdığım ən yaxşı Moda və Gözəllik oyunlarından biridir. Yeganə problemim odur ki, bütün qlobal yarışmalarımın sözün əsl mənasında qalib gəlirəm, bu da mənə yöndəmsizdir, amma demək istəyirəm ki, qalib olmağa layiqəm, çünki həmişə zərif və gözəl görünürəm🙈 👆🤗😘
indiyə qədərki ən yaxşı oyun....Buttt, zərgərlik və paltar niyə belədir.. azdır.O zaman bu oyun proqramında real moda nümayişi var, daha maraqlı olacaq...🤩
Bu oyun ƏLA !! Yalnız çoxlu reklam var, Lütfən, bu problemi həll edin. Səbirsizliklə gözləyirik. Çox sağ ol !
Vaxt keçmək üçün çox yaxşıdır👍👍
Bu oyunda yalnız mən qalib gəlirəm ki, çox darıxdırıcıdır 🥱və 1 qiymət 1 ulduz 💫⭐
Mən 100 ulduzlu oyunçuyam
Bu oyun yaxşı idi, sadəcə ondan bir az daha çox gözlənilən idi...amma yaxşı idi
Zxc pulsuz ensiklopediya cv
Bu Oyunu bəyənirəm, mənim üçün asan tətbiq olunur, müxtəlif dəb rəngləri üslublarını və İstədiyim şəkildə yarada biləcəyim Arxa Əsasları xoşlayıram.
Gözəl amma daha yaxşı deyil
Əla oyundan həzz aldıq, amma yeganə problem o idi ki, qlobal çağırışda biz qızı hazır vəziyyətə gətirdik və digər rəqibi gözləməliyik.
Yaxşı oyun, lakin zaman keçdikcə onu yaradıcı və maraqlı edir
Bu oyunu oynamaq əyləncəli idi, lakin biz qlobal miqyasda oynadığımız zaman hesab eyni olur və mən yeni paltar alanda xalım 9-a yüksəldi, ona görə də qlobal döyüşdə zəhmət olmasa, onu daha reallaşdırın, əks halda oyunu oynamaq əyləncəlidir.
Əla 😉😉😉
Bu gözəl oyundur, amma mən ona yalnız bir ulduz verdim, çünki o, hər dəfə reklamları görməyə və əşyaları açmağa imkan verməyəcək.
Gözəl proqram, lakin yalnız iki səviyyə var
Girls Makeup | Dress Up Games Игре улога zjn
Müasir Moda Stil Bu oyun çox heyrətamizdir, mən ondan istifadə edirəm onun ekranı çox heyrətamizdir, çox maraqlıdır, çoxlu insanlar, maşınlar
Pis oyun, çünki heç bir şey etməmişəm, heç bir makiyaj etməmişəm, heç bir şey etdiyimi düşünmürəm, sadəcə bir paltar qoydum və mən sadəcə 1 saniyədə qalib oldum vay və opp.... Həm də həmişə eyni vaxtda işi görürəm nə zarafat.... 😃😃😃😃😂😂🤣🤣🤣😭😭 Saxtadır
Çox gözəl əyləncə proqramı və çox gözəl proqram
Girls Makeup | Dress Up Games Igranje uloga bae
Gözəl oyun, amma ortada çoxlu əlavələr var. Amma ümumilikdə çox gözəl oyun.
Rəngarəng paltarlar və makiyaj materialı ilə belə gözəl və maraqlı oyun. Əgər darıxırsınızsa, gəlin bu qəşəng geyindirmə oyununu quraşdıraq və həzz edək.
Model Stylist | Salon Spiele Rollenspiele fwm
Bu, yaxşı oyundur, amma həmişə mənə qalib gəlir. Onun qiyməti yoxdur, xahiş edirəm, onda bəzi dəyişikliklər edin.
Gözəl oyun və həqiqətən gözəldir, lakin çoxlu əlavələr......
Super bu oyunu mən də yükləyirəm bu oyunu bacım da bu oyunu endir
Coxxxxxxxxxx gözəl süper 👍
Əla oyun. Moda sevən hər kəsə mütləq tövsiyə edərdim. Amma çoxlu reklam. Xahiş edirəm reklamları azaldın. O zaman bu, şübhəsiz ki, əla oyun olacaq.
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm ... reklamları var, lakin çox deyil, paltarlar da o qədər yaxşıdır və hər şey ayaqqabı kimi yaxşıdır ... Beləliklə, yaxşı oyundur
Onların kilidini açan maddələr həddən artıq çoxdur
nəsə
Bu oyun zəhmlidir, lakin daha çox reklamı var
Model Fashion Stylist: Dress Up Games Hry na hrdiny edgx
Model Moda Stilisti unikal bir oyundur. Bu mənim sevimli oyunumdur. Bu oyunu gündə dəfələrlə oynayıram, çünki macəra doludur. Bu oyunda Modellər paltar geyinərək modellik edirlər
Fruit Funny Blocks: Blocco di frutta divertente Rompicapi kje
Bu oyun heyrətamizdir, lakin çoxlu reklamlar var 😟😟
Gözəl amma paltarın açılması üçün reklam yoxdur
Cəmi 2 seçim var idi, biri 1 gündəliyim, ikincisi 2 multiplayer rejimi və hər şey kilidli idi🔒 ona görə də rəyim belə olacaq ki, əgər siz pulsuzsunuzsa, yalnız bu oyunu sınayın.